Nyt ollaan kolme kertaa harjoiteltu keinua. Aloitettiin ihan matalasta keinusta ja aluksi vaan päähän juoksua.

Ekassa treenissä meni jo hyvin päähän ilman namia. Tokalla kerralla nostettiin jo keinua korkeammaksi ja jatkettiin päähän juoksua. Hyvin sujui. Mila alkoi juosta jo niin päähän että sai tassut reunan yli joten päätin että nyt aletaan kippaamaan keinua jo seuraavalla kerralla ettei tule sellasta virhettä että juoksee liian päähän.

Nyt keskiviikkona harkoissa aloitettiin kippaamaan keinua ensin sillä matalimmalla. Olin ihan varma että Mila hyppää pois keinulta kun se liikkuu mutta ei hypännytkään. Olin ajatellu että "huijaan" sitä pitämällä aluksi nakkia sen nenän edessä mutta Tommi alkoikin kippaamaan ennen kun ehdin Milan viereen. Hyvin se siinä pysyi. Niitä jatkettiin muutamia toistoja kun ei reakoinnut liikkeeseen nostettiin heti keinua ylemmäs jotta saatiin pidempi liike.

Ja ihan hienosti eteni, sitten Tommi alkoi heti kippaamaan keinua kun se Milan painosta lähti liikkeelle, tässäkään ei ihmeellistä koiralle. Sitten Mila tarjosi jo kerran on/offia itse mutta minä työnsin namilla sen takaisin keinulle. (en ollut varautunut tähän vaikka olishan se pitännyt tajuta..)

Sitten aloin ottamaan koske sanan kippaamisen jälkeen ja Mila heti tiesi mitä haluan siltä. On se ihana pikkumusta!!   Video kolmannesta keinu treenistä

Sitten tehtiin muuta välissä ja Mila huilas hetken autossa ja sillä välin nostettiin keinu täyskorkeuteen, kolme päähän juoksua ja vielä kolme kippausta. Hyvin meni. (puuttuvat videolta kun kamera sammui itsestään )

Ensi kerralla vaan nopeutetaan kippaus vauhtia ja vahvistetaan päähän juoksua..

Ennen pidin keinua vaikeimpana opettaa sekä aikaa vievänä muttä tämä on tullut ainakin Milalle todella nopeesti. Jos olis keinu kotona, tähän kaikkeen olisi vasta mennyt 3 iltaa... Ja kaiken lisäksi tämä on ollu todella hauskaa tehdä jotain ihan kokonaan uudella tavalla.

Samoin pidin keppejä ennen vaikeana mutta nekin saatiin aikanaan 2 viikossa verkoilla opiskeltua. Ennen ne helpoimmat jutut on nykyään vaikeita (eli siis ihan perus hypyt ) ja ne hankalimmat on sitä parhautta ja helpointa! (kontaktit, keinu ja kepit)

 

Mie tykkään todella paljon tästä ötökästä!