Loistavaa, kevät on tullut ja esteet ovat valloittaneet pihan.

Meillä olikin Milan kanssa tänään ohjelmassa viettitestaus. Se meni juuri niin kun ajattelinkin. Aika hyvin sitä tietää koiran vahvuudet ja heikkoudet. Mut loistava eläin se on mulle!

Testaajana oli oikein mukava mies, Pekka Haapalainen

Vietti arvioitiin 3+, saalistaminen 3, puolustusta ei testattu terävyyden takia, otevoima 2 ja otekäyttäytyminen 1

huomiota oli kirjattu: vietti ok mutta terävyys ja epävarmuus välillä pinnassa. Totuttelun jälkeen taisteluhaluinen ja reipas!

Video testistä.

 

Eilen saatiin piha siivottua ja päästiin treenailemaan pihalle, tehtiin keppikulmia, takaakiertoa ja jaakotusta. Videolle pääty pelkästään keppikokeilut. Jätin Milan istumaan ja menin kutsumaan koiraa loppuun ajatuksena että ei varmana osaa ainakaan ensimmäisellä.. Mutta kyllä se vaan osasikin!  video

 

Ja viikolla omalla treenitunnilla oli vuorossa, surkeat treenit... Tai sille musta tuntu heti treenin jälkeen. Ei se tule pakkovalssiin.. Ja kotona se syykin paljastui sitten videolta, ei merkkaamista ni siihen on vaikea tulla. Opiskeltiin myös uusia juttuja ja ne luultavasti saa mut tuntemaan että treeni ei ollut hyvä, mutta ei se koira voikkaan osata uusia asioita, ennenkuin ne sille on opetettu, tyhmä minä... Tässä video, on siellä paljon hyvääkin!! Kontakti ainakin!