Huh, kertaallen jo kirjotin ja sitten tämä ei toiminut ja kaikki kirjoitukset hävisi..  tiivistetty versio..

Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa.

Mila on treenannut loman aikana melkein joka päivä pieniä juttuja. Seuraaminen alkaa sujumaan jotenkin ja kapula pysyy suussa jo hetken ja oikeesti koira on hiljaa, oikeesti on se!  

Muutaman päivän takainen pihatottis videoituna. Ja joo kyllä niissä sivulle siirtymisissä on työtä vielä.

Olen pitkään miettinyt että mille ne ykkösten kisaradat näyttikään ja saatiin loistava tilaisuus kun päästiin katselemaan Satun ja Hepun kisarataa videolta. Tuli semmoinen ajatus että tuollasesta radastahan me saatettaisiin Milan kanssa jo selvitä. Päätin sitä joskus kokeilla.. Ja eilen olikin se joskus.

Rata on viisi estettä vaille täysi kisarata, alun putki oli kisassa pussi mutta hallilla oli putki siinä valmiina ni annettiin olla kun en siihen estettä ollut kaavaillut ollenkaan. Ja sen seurauksena pääsinkin puuttumaan siihen Milan niin rakastamaan asiaan, putkiin karkailuun. Keppien jälkeen meni täysillä pukteen eikä tullut sitten minkäänlaiseen ohjaukseen, sitten älysin kääntyä koiraan päin ja sain sen tulemaan jotenki pois ja pääsin palkkaamaan. Tätä harjoiteltiin ja palkkasin paljon. sitten se sujui hienosti. Lopulta se kuunteli niin hyvin että en kääntynyt enää koiraan päin radalla. Ja myös kerran muurin jälkeen se ei mennytkään putkeen kun vain oletin sen menevän (en ohjannut) vaan kääntyi pois ja voi että olin tyytyväinen.

Mutta ainakin harjoittelulla me siitä selvittiin